Tájékoztatók

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelésének védelméről szóló rendelet (GDPR). A rendelet célja, hogy az adatkezelők garantálják az általuk kezelt adatok biztonságát, hogy azokat csak rendeltetésüknek megfelelő célra használják fel, nem adják ki illetéktelen harmadik személynek, szervezetnek. A személyes adataival mindenki jogosult rendelkezni, ezt a jogot nem lehet elvonni. A személyes adatokra vonatkozó rendelkezést minden adatkezelő köteles tiszteletben tartani, az adatokat módosítani, törölni kell, ha a természetes személy így rendelkezik, vagy ha már nem kívánja igénybe venni az adott szolgáltatást.

Ezen a honlapon személyes adatot nem kezelünk, a regisztráció a www.vitalion.hu honlapon történik. A Vitalion Klub adatkezelése megfelel a GDPR szabályainak.

Telefonos megkeresés esetén kizárólag a nevet, telefonszámot és e-mail címet szükséges megadni. Ezen adatokat papír alapon tároljuk, és kizárólag a termékek megrendelése során használjuk fel, továbbá esetenként a termékekkel, vagy a klub életével kapcsolatos elektronikus hírlevelet továbbítunk az elektronikus címre.

A személyes adatokat harmadik személynek, vagy szervezetnek nem adjuk ki.

A tárolt adatok módosítását vagy törlését az érintett bármikor kérheti az info@vitaliontabletta.hu e-mail címen.

ÉTREND-KIERGÉSZÍTŐKKEL KAPCSOLATOS ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS

Az étrend-kiegészítőknek nem tulajdonítható gyógyító hatás, vagy konkrét betegséget megelőző hatás. Kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, segíthetik a gyermekek egészséges fejlődését, vagy esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét.
Az egészséget érintő bármely hatást csak akkor lehet az étrend-kiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztott az adott állítás. Ez vonatkozik egy konkrét termékre, vagy annak bármely összetevőjére egyaránt.
Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszert, gyógyterméket. A kezelőorvos utasítását – étrend-kiegészítő fogyasztása mellett is – be kell tartani.
Az étrend-kiegészítők megfontolt fogyasztása megfelelően támogathatja a szervezetben jelentkező hiányokat, és segítheti a mindennapi jólét elérését.