Regisztráció és Rendelés

A regisztrációs folyamat egyszerű:

 • Regisztrálni a www.vitalion.hu honlapon, a Klub hivatalos honlapján lehet.
 • Ki kell tölteni a személyes adatokra vonatkozó részt, majd meg kell jelölni az ajánló tagod tagsági számát. Ha nincs ajánló tagja, az 1-es számot kell választani.

A regisztrációs lap kitöltésekor hivatkozzon az alábbi névre és tagsági számra:

Dr. Bálint Anna 40654

 

 • A rendszer csak akkor fogadja el a regisztrálási kérelmet, ha legalább egy terméket rendel, és annak költségét 10 munkanapon belül rendezi.
 • Az új tag az első termék megvásárlásával a Klub tárgyévi kedvezményes díját is megfizeti, ezzel is támogatva a Klub működését. Így az első étrend-kiegészítő ára bruttó 1000 Ft-tal magasabb.  Ebben az esetben KLUBTAGKÉNT történik a regisztráció. (Pl. 1 db HRI-vitalion vásárlása esetén: 5210 Ft + 1000 Ft + postaköltség.)
 • Az ÜZLETÉPÍTŐI regisztrációhoz minimum 5 darab étrend-kiegészítő megvásárlása szükséges (Pl. 5 db HRI-vitalion vásárlása esetén: 5 x 5210 Ft + 1000 Ft + postaköltség) – ez az 5 készítmény természetesen szabadon összeválogatható.  A Klub által meghirdetésre kerülő jutalékjogosultságok, illetve az egyéb akciók és kedvezmények csak az üzletépítőkre vonatkoznak.
 • Ha nem érkezik meg a befizetés a megadott határidőn belül, a regisztrációs kérés törlésre kerül.
 • Sikeres befizetés esetén szerződés jön létre az új belépő és a Klubot működtető, HRI Klub Magyarország Kft. között. A rendszer generál egy tagsági számot, amely alapján a jövőben azonosítani lehet a regisztrálót. A kért termék pedig továbbításra kerülnek  a megadott címre.
 • A tagságot a rendszer töröli, ha az utolsó vásárlást követő 12 hónapon belül nem történik újabb vásárlás (nem naptári évben értendő).  Fontos tudni, hogy bármilyen termék vásárlásával (akár egy folyékony szappan vásárlásával is), további egy évvel meghosszabbodik a tagság.

 

Rendelés

 

 • A regisztrációt követően  rendelés leadható a www.vitalion.hu honlapon, a saját regisztrációs szám felhasználásával, vagy
 • Az info@vitaliontabletta.hu e-mail címen, vagy
 • Telefonon a 70/9476624 telefonszámon.

 

Fontos tudni, hogy minden esetben a Klubtól történik a vásárlás, beszerzési áron. Az e-mailes és telefonos lehetőség csak közvetítői jellegű feladat, nem minősül önálló értékesítési tevékenységnek. A szállítási költségek a www.vitalion.hu oldalon megtalálhatóak.

 

A Klub elérhetőségei:

1092 Budapest, Kinizsi utca 21-25. “A” lépcsőház IV/1.

Telefon: 06-1-215-6225
Fax: 06-1-219-0341
Mobil: 06-30-535-3403
Nyitva tartás: Hétfő-szerda: 10-18 óráig Csütörtök: 9-18 óráig Péntek: 9-15 óráig

Békéscsaba és Gyula településeken a megrendelt termékek közvetlen átvételére is sor van, amennyiben telefonon vagy e-mailen adja le rendelését. Hivja a 70 947 6624 számot.