HRI Vitalion Klub

 

A Vitalion Klub 2000-ben alakult, egy különleges termékcsalád bevezetése és megismertetése céljából. A cég teljes mértékben magyar tulajdonú háttérrel rendelkezik, azonban a készítmények kifejlesztése angliai eredetű, Terence Gallagher angol biokémikus professzor nevéhez köthető.

A cég fő célja, hogy segítséget és hatékony eszközt adjon az emberek kezébe, amivel változtathatnak a saját életminőségükön, aktívabbak, egészségesebbek tudnak lenni. Kiemelt cél a magyar társadalmat leginkább veszélyeztető népbetegségek leküzdésében segítséget nyújtható táplálék-kiegészítők forgalmazása, a betegségek megelőzésétben való segítségnyújtás. Ennek érdekében szakértők bevonásával rendszeres előadások megszervezésére kerül sor országszerte, és a tagok független orvos-tanácsadó segítségét vehetik igénybe.

A Vitalion Klub a cég mellett működő, lelkes és elkötelezett tagokból áll, akik dönthetnek úgy, hogy csak fogyasztják a termékeket – melyek további megvásárlásához semmilyen kényszerítő módot nem alkalmaz a klub – , vagy a fogyasztás mellett a Vitalion munkatársává válik, és egy kis munkával rendszeres mellékjövedelmet szerez.

A klubnak több mint hatvanezer tagja van, akik rendszeres fogyasztók, illetve, akik egyre növekvő számban és hatalmas lelkesedéssel dolgoznak azon, hogy minél több emberrel ismertessék meg a Klub céljait, és alternatívát kínáljanak egy nagyságrendekkel jobb minőségű, tudatos életforma kialakításához.

A Vitalion Klub egy lelkes, vidám közösség, ahova érdemes tartozni! Az országos és csapatépítő rendezvények rendszerint nagyszerű hangulatban telnek, csodás környezetben és megannyi színes programmal.

A Vitalion csapatát összeköti az egészséges életmód, a termékek iránti elhivatottság. A hosszú évek során szerzett, a tagok által egymással megosztott tapasztalatok bizonyítják a termékek kiválóságát, melyekre méltán lehet büszke a fejlesztő és a cég.