Aktualitások

GYORS, BIZTOS LÉPÉSEK
AZ EGÉSZSÉG FELÉ

A legtöbb ember szeretne tenni az egészségéért, de a rengeteg táplálékkiegészítő között nem tudja – honnan is tudná – hogy az ő szervezetének milyen speciális, egyéni igényei vannak, mire van valóban szüksége, számára nem-e pénzkidobás egy-egy jól csengő ajánlat?

Ebben szeretnénk egy nagyon értékes segítséget adni, a Vitalion Klub részéről! A Magyar Természetgyógyász Szövetség által is javasolt készülékkel, az ESW kvantum-rezonanciás, biometrikus testelemző készülékkel, mindössze néhány másodperc alatt tudunk egy igen részletes elemzést adni a testfunkciókról, a szervezet állapotáról, és a készülék beméri és megadja az egyéni igényeknek, problémáknak leginkább megfelelő készítményeket. A készüléket rendkívüli pontosság jellemzi. A kontrollvizsgálat segítségével pedig ellenőrizni is tudjuk a javasolt terápia eredményességét.

A készülék által mindössze 40 mp alatt, kényelmesen, teljesen fájdalommentesen, a tenyér segítségével elvégzett vizsgálat a következőkről ad feltáró, részletes képet:

1. Szív- és érrendszer
2. Gyomor és bélfunkciók
3. Máj funkciók
4. Epe funkciók
5. Hasnyálmirigy funkciók
6. Vese funkciók
7. Tüdő funkciók
8. Agy és idegi funkciók
9. Csontbetegségek
10. Csontsűrűség
11. Reumás csontbetegségek
12. Vércukor
13. Fizikai állapot
14. Mérgek, Toxinok
15. Nyomelemek, Vitaminok
16. Prosztata
17. Férfi szexuális funkciók
18. Nőgyógyászat
19. Bőr
20. Kiválasztás
21. Immunrendszer
22. Nehéz fémek
23. Szemfunkciók
24. Elhízás
25. Aminosavak
26. Fülproblémák
27. Élősködők, férgek, paraziták
28. Allergia
A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található, töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki. Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége, avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

A készülék nemcsak a problémákat tárja föl nagy pontossággal, de terápiát, terápiás stratégiát is javasol, ami követésével lépésről lépésre haladva, az egyes problémákat egymás után megoldva tudunk haladni. E stratégia felállításában és ellenőrzésében tud felülmúlhatatlan segítséget adni a készülék a gyorsaságával, pontosságával és gyakorlatilag mindenre kiterjedő hatókörével.

Ha a hagyományos beteg-utat választja az ember, hetekig is eltart, amíg a különböző intézményekben a különböző – sokszor fájdalmas és hosszan tartó – vizsgálatokon átmegy. Más bio-rezonanciás és hasonló vizsgálatok pedig súlyos 10 ezrekbe kerülnek és kérdéses a mért eredmények pontossága. E készülék mögött sok millió, szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelő mérés és esettanulmány adja a szakmai hátteret.

A vizsgálat és konzultáció díja: 4 000 Ft, mely tartalmaz egy kontrollmérést és konzultációt is, 2-3 hónap elteltével. Hívja a 70 – 323 1875 számot.

Pontos diagnózis – Stratégia felállítás – Ellenőrzés:
Ez a siker kulcsa, a biztos út az egészség felé!

TERMÉKTAPASZTALATOK

1.) 57 éves vagyok. Korábban agyvérzésem volt és érszűkületem is van a lábamban. Elkezdtem szedni a Vitaliont és rövid idő után azt tapasztaltam, hogy javult a beszédkészségem és a lábamban lévő érszűkület mértéke is kisebb lett.
K. Margit (Budapest)

Amikor kiderült, hogy alacsony a fehérvérsejt számom, teljes kivizsgálásra küldtek, de nem tudták megállapítani az okát. Azóta rendszeresen ellenőrzik a vérképet. Mivel gyógyszert nem szedhetek, ezért mindent kipróbáltam, amivel megelőzhetem a betegségeket vagy gyógyíthatom magam. A fehérvérsejt számom már 20 éve 2,3 és 2,8 között mozog (minimum 4,6). Ez év elején nagy megterhelésnek voltam kitéve. Mind fizikailag, mind szellemileg nagyon kimerültem. A vérkép vizsgálatom eredménye jún. 10-én 1,9 lett. Az orvos azonnal teljes kivizsgálásra küldött, többek között a hematológiára is. A hematológiai vizsgálat júl. 8.-án volt. Közben beszedtem egy doboz Vitaliont. A hematológián, a vérvizsgálaton a fehérvérsejt számom 3 K/ml lett, amit a húsz év alatt egyszer sem sikerült elérnem.
A. Zoltán (Nyíregyháza)

1992-ben volt egy infarktusom, utána leszázalékoltak, azóta rokkant nyugdíjas vagyok, 52 éves. Olvastam a Vitalionról az Elixirben, hogy az jó az érelmeszesedés kezelésére is. Nekem magas a vérnyomásom és a koleszterin szintem is. Megkérdeztem a háziorvosomat, de ő még nem ismerte ezt de azt mondta, mikor elolvasta a tájékoztatót, hogy ártani nem árthat, így én is kipróbáltam. Már egy kúrát végigcsináltam és úgy érzem, hogy használ, könnyebben veszem a levegőt és nem fáradok el olyan gyorsan.
D. Zsuzsanna

Mielőtt megismerkedtem a vitalionnal, már évek óta derékfájással küszködtem. A gerincoszlopom meg van csavarodva, ez nagy fokú porckorong kopáshoz vezetett. Odáig fajult, hogy egy ideje, már a saját testsúlyom megtartása is nehéz volt huzamosabb ideig álló helyzetben. Az ortopéd szakorvos, csak tüneti (fájdalomcsillapítás) kezelést tudott javasolni, mivel időigényes kezeléseken, terápiákon nem tudtam részt venni időhiány miatt (gyermekem egyedül nevelem). Az évek óta szedett fájdalomcsillapítókhoz már oly mértékben hozzászoktam, hogy egyáltalán nem használtak. A Viatlionban sem hittem igazán, de “ennél rosszabb úgysem lehet” alapon, egy nagyon kedves ismerősöm tanácsára kipróbáltam.

Napi egy tablettával kezdtem és (én voltam a legjobban meglepődve) valóban használt! Derekamban annyira csökkent a fájdalom érzet, hogy már egyáltalán nem korlátozott a mozgásban, csak fáradtan fájdalmas érzés volt. A harmadik napon alkalmam nyílt beszélgetni egy klubtaggal aki elmondta, hogy Ő probléma esetén napi 4 tablettát is bevesz, problémamentes időszakokban szedi a napi 1 tablettát. Azonnal felemeltem az adagot én is napi 4-re. A 3. nap elteltével teljesen tünetmentes voltam. 1 hét után csökkentettem napi 2-re, majd 1-re és ezt folyamatosan szedem három hónapja. Mindössze kétszer volt,hogy enyhén újra kezdett fájni a derekam, mindkét alkalommal megszűnt az adag átmeneti 4 tablettára emelésével.
. K. Csaba, Budapest XII. kerület: Agyvérzés, bénulás
Agyvérzés miatt lebénultam. Számos terápiát kipróbáltam, átütő sikereket csak a Vitalion kúrák hoztak. Kettő Vitalion kúra már jelentős javulást eredményezett, a harmadik kúra döntő változást hozott. Nincs megfelelő szó annak kifejezésére, hogy milyen érzés a bénulás után a kertben sétálni, róni az utcákat, a hegyekben busszal utazgatni. Mindenkinek köszönöm, visszaadták az életem.

 1. G. Istvánné Bp. XIII.kerület: Túlsúly, magas vérnyomás
  Magas vérnyomás, túlsúly miatt, állandó rossz közérzetem, szédüléses panaszaim voltak. A Vitalion tabletta és a Folyadék-egyensúly tabletta párhuzamos szedése megváltoztatta az életem. Vérnyomásom stabilizálódott, 200/110-ről 140/85-re csökkent. A testsúlyom 100 kg-ról 75 kg-ra mérséklődött. Azóta az egész családom és ismerőseim is csatlakoztak a Vitalion Klubhoz.
 2. N. Endre: Nyakcsigolya, gerincmeszesedés
  Meszesedett a nyakam, gerincem hallhatóan ropogott, kb. 1-2 éve fokozatosan nehezedett a mozgásom a meszesedés miatt. A Vitalion szedésekor már 2 hét után panaszaim részben, és kb. 2 hónap után teljesen megszűntek.
  2.)
  3.) A HRI Vitaliont 8 éve ismerem. Hatását misem bizonyítja jobban, minthogy azóta is fogyasztója vagyok. Komoly műtét után kezdtem el szedni. Két évig gyógyszertárban vásároltam borsos áron, ma már klubtag vagyok. Nekem a hajamra is jó, 1 hónap alatt 1.5 cm-t nő. Persze a csontritkulásom is megszünt.
  4.) A HRI-Vitalion tabletta valóban hatékony. Én 3 Vitalion és 3 Folyadék-egyensúly tablettától 20 kg-ot fogytam. Megszabadultam a magas vérnyomás okozta kellemetlen tünetektől és az időnként jelentkező cukorbetegségtől.
  Példaértékű tanulságként a sajtón keresztül is szeretném eljuttatni embertársaimhoz, és tiszta szívből mindenkinek ilyen jó egészséget kívánok.
  5.) Sziasztok!
  én még sohasem szóltam hozzá a témákhoz de most megteszem:Legnagyobb lányom aki most 18 éves 12 éven át küzdött érfalgyulladással ezen idő alatt orvostól orvosig jártunk nem tudtak segíteni.Végül a gyermekorvosunk találkozott a Vitalionnal ő ajánlotta nekünk a terméket kúraszerűen már az első hónap végére meggyógyultak a sebek majd a hosszú évek során kialakult sebhelyek elkezdtek halványodni:Nem kell mondanom,hogy ez mit jelent egy kamaszlánynak.
  Középső lányomnak nagyon problámás miteszeres volt a bőre és folyton herpeszel bajlódtunk.Őt is renbehozta a termék azóta mióta használjuk még csak megfázva sem voltak.Előtte pedig szinte a patikára kerestem.Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve a termékekkel.Természetesen minden probléma egyedi van orvosuk is akivel lehet konzultálni.
  6.) HRI Vitalion tabletta a természet hasznos és gyógyító anyagainak eszenciája. A Vitalion tablettához felhasznált növények megfelelnek a szigorú biotermesztési előírásoknak, s a feldolgozásuk során egyedülálló eljárásokkal őrzik meg a bennük található értékes vegyületeket. Manapság Magyarországon is népbetegségnek számítanak az olyan betegségek, mint az érelmeszesedés és a csontritkulás, melyek kezelésében, megelőzésében jelenthet hatékony eszközt a Vitalion.

HRI Vitalion tabletta – Csontritkulás és érelmeszesedés ellen

Csontritkulás esetén a szervezet nem képes megtartani a csonttömeg egyensúlyát, ezért beindul a ritkulási folyamat. A HRI Vitalion tabletta ezen problémának a kezelésére készült, mert képes beépíteni a szükséges kalciumot a szervezetbe. A benne lévő növényi hatóanyagok felsorakoznak az emésztőrendszerünkben, ott, ahol kiválasztódik az ásványi anyag és a bekerült ásványi anyagot összegyűjtik, becsomagolják, beviszik a csontszerkezetünkbe és beépítik oda, ahol szükség van rá.

A másik hatás az érrendszer tisztítása. Az érfalakon történt lerakódás, amit mi meszesedésnek hívunk, merevvé teszi az érfalakat. Ettől az erek keresztmetszete szűkebbé válik, ezáltal a vér nehezebben áramlik a szervezetünkben. Ez a lerakódás egyenetlen felületet képez, nekiütődnek a vérlemezkék, s elindulhat a vérrögképződés. Ezt a problémát a HRI Vitalion tabletta az összetevők optimalizált hatásával úgy kezeli, hogy leoldja a lerakódásokat az érfalakról, ezáltal javul a vérkeringés, kisebb lesz a szív terhelése, javul az érfalakon keresztüli átszívódás, rugalmassá válnak az erek.

A HRI Vitalion tabletta serkenti az agyműködést, csökkenti a meszesedésből eredő lerakódásokat, segíti a vérkeringést és az érfalak regenerálódását, segíti a máj, vese méregtelenítő mechanizmusait illetve kedvezően hat a csonttömeg növekedésére. Erősíti az immunrendszert, jelentősen csökkenti az izületi gyulladásokat, fájdalmakat.

A HRI Vitalion tabletta az emésztőrendszerünkben is kifejti hatását. A májat és a vesét tisztítja, méregteleníti, ezáltal megelőzésre is használható. Szedésekor a napi 1,5 – 2 liter folyadékbevitel szükséges. A HRI Vitalion tabletta hatására több oxigén jut az agyba, ezért a gondolkodási és memoriális problémákon is segíthet.

 • Beépíti a szükséges tápanyagokat, illetve a táplálékban lévő anyagokat is segíti beépíteni a szervezetbe, ezért étkezés közben vagy közvetlenül utána fogyasszuk.
 • Méregteleníti a szervezetet (máj, vese) ehhez fontos a napi 1,5 – 2 liter víz bevitele.
  Tanács:
  7.) 52 éves rokkant nyugdíjas vagyok. Három évvel ezelőtt mutatták ki nekem, hogy súlyos mértékű csontritkulásom van. Ez év tavaszán, amikor mérték már -3,6-os, azaz tovább romlott, pedig rendszeresen szedtem a Fosamax-ot meg csináltam a gyakorlatokat és mégis. A gyógyszertől sokszor nagyon rosszul voltam. Ekkor olvastam a Vitalionról az egyik újságban. Annyi mindent jót írtak róla, hogy megvettem és kipróbáltam. Egy kúra után elmentem megint megméretni, mert kíváncsi voltam, hogy használt-e valamit. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy több mint eggyel javult a mérés szerint és most -2,4-es. Nagyon örülök neki és folytatom tovább.
  8.) Ime pár ember tapasztalata,akik használják a termékeket.
  Sz. György (Budapest)

Meszesek a szívkoszorú ereim. Műteni is akartam már de nagyon félek tőle, ezért igyekszem mindent kipróbálni, ami csak segíthet rajtam. A Vitalion-t is kipróbáltam és számomra nagyon jó volt, sokkal jobban éreztem magam. Sajnos elég rossz a gyomrom és a vesém ezért sok gyógyszert nem szedhetek de a Vitalionnal nincs semmi problémám.
R. Sándor (Budapest)

Még viszonylag fiatal ember vagyok – 41 éves de már nagyon súlyos érszűkületem van a bal lábamban. Irodában dolgoztam, ülőmunkát végeztem szinte egész életemben, s valószínűleg ez is közrejátszott a betegségem kialakulásában. Az orvosok érfestést, műtétet javasoltak, de persze én félek és szeretném, ha nem kerülne sor rá. Gyökeresen változtattam az eddigi életmódomon, leszoktam a dohányzásról is pedig nagyon nehéz volt és lefogytam több mint 20 kg-ot másfél év alatt. Elkezdtem tornázni, mozogni és már egy fél éve szedem a Vitalion-t ami nekem nagyon sokat használt, azóta sokkal jobban érzem magam.

T. Endréné

Férjem 25 éve cukorbeteg, ami kezdetben nem volt súlyos, azonban sajnos nem tartotta be az orvos tanácsait, ezért az évek folyamán teljesen felborult a cukorháztartása. Ekkor kezdte komolyan venni betegségét, a diétát betartotta, az emelt gyógyszermennyiséget beszedte, de sajnos addigra vércukorszintje évek óta 12-13-as érték között mozgott. Emellett az évek folyamán kialakultak a kísérőbetegségek is: kóros vizelési panasz, gyomorgörcs, érszűkület, magas vérnyomás. A kórházban a professzor úr szigorú javaslatot tett az inzulin beállítására. A férjem ettől nagyon megijedt és halogatta a napot, hogy befeküdjön a kórházba.

Ekkor ajánlotta egy kedves ismerősöm a HRI Vitalion tablettát, amelyet boldogan vittem haza. . Kishitű ember lévén nem igazán hitt a javulásban, de meggyőztem arról, hogy mindent ki kell próbálni a javulás érdekében. Két hét múlva közölte velem, hogy ez nem ér semmit, nem érez változást, de én a sarkamra álltam, nem engedtem, hogy abbahagyja a szedését, ragaszkodtam hozzá, hogy a javasolt 3 hónapos kúrát betartsa. Nekem lett igazam, ezt ma már ő is tudja. Egy hónap elteltével elmúltak az évek óta tartó kóros vizelési panaszai, gyomorgörcsei csökkentek. Két hónap múlva gyomorgörcsei teljesen megszűntek. Két és fél hónap múlva jött az igazi meglepetés, ugyanis ekkor ment a férjem a következő cukorkontrollra. Az eredmény hihetetlen volt, vércukor szintje 8-ra csökkent!!

Most az érszűkülettel szemben vesszük fel a harcot. A HRI-Vitalion tabletta mellett (amely visszaadta férjem hitét és reményét) párhuzamosan szedni fogja a Tiszta Bőr tablettát is, ugyanis az érszűkület miatt sebes, száraz és ráncos lett a lába. Hiszek abban, hogy minden hasonló problémával küzdő embernek örömet fog jelenteni a HRI termékcsalád

ÉLETMÓDVÁLTÁS KÖNNYEDÉN ÉS OKOSAN

Mi kell egy valóságos ÉLETMÓDVÁLTÁSHOZ?
Kevesebb mint gondolnád!

 1. DÖNTS
 • határozd el, hogy egészségesebben fogsz élni
 • határozd el, hogy figyelsz magadra
 • határozd el, hogy megteszed
 1. KEZD EL
 • kicsi lépésekkel
 • fokozatosan
 • kitartóan
 1. IGYÁL
 • naponta minimum 3 liter mentes ásványvizet,
  zöldteát vagy gyümölcsteát
 • esetenként esténként 1-2 dl jó mínőségű vörös bort
 • emésztési problémák esetén,méregtelenítéskor tarts japán vízkúrát
 1. MOZOGJ
 • sétálj hetente 3 X 1 órát
 • fuss, gyalogolj
 • tornázz,
 • kerékpározz, ….bármit amit bírsz és jól esik, hetente háromszor
 1. ÉTKEZZ EGÉSZSÉGESEBBEN
 • csökkentsd a kalóriát, a cukrot, a lisztet
 • egyél sok zöldséget, gyümölcsöt
 • egyél csírákat
 1. FOGYASSZ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐKET
 • a szervezet hiányállapotait csak ezekkel tudod pótolni
 • válassz kizárólag természetes alapú termékeket
 • válassz a szervezetet tisztító termékeket
 1. SZÁNJ MAGADRA IDŐT
 • lazíts
 • gyakorold a hobbidat
 • olvass
 • meditálj/imádkozz
 • legyen hetente 3 X fél órád, amit magadban töltesz
 • csökkentsd a zajt magad körül
 1. VIGYÁZZ A KAPCSOLATAIDRA
 • tölts időt a szeretteiddel, mutasd ki nekik, hogy fontosak
 • kerüld a negatív embereket
 1. FIGYELJ EZEKRE A SZABÁLYOKRA
 • tedd ki ezeket a szabályokat egy jól látható helyre
 • ha elbuktál, kezd újra

Az EREDMÉNY: kiegyensúlyozottabb, magabiztos és elégedett Te lesz!
A TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK HATÁSAI

 • Erősítik az immunredszert
 • Védik a szervezetet a szabadgyököktől
 • Tisztítják a szervezetet
 • Pótolják a hiányállapotokat és ezáltal megelőzik a betegségek kialakulását
 • Fokozzák a teljesítőképességet

A HRI VITALION TERMÉKEKRŐL

 • Szabadalmaztatott komplex gyógynövény hatóanyag rendszer
 • Kizárólag természetes alapanyagokból, gyógynövényekből áll
 • A gyógynövények optimalizáltak, azaz fokozzák egymás hatását
 • Tisztítják a májat, vesét
 • Tisztítják az ereket
 • Pótolják a szervezet egyes betegségeket okozó hiányait

MINDENKINEK

 • magas vérnyomásra
 • érszűkületre
 • csontrikulásra
 • érelmeszesedésre
 • cukorbetegségre
 • agyvérzésre
 • vérkeringési problémákra
 • mélyvénás trombózisra
 • visszérre
 • fülzúgásra
 • bőr problémákra és bőrbetegségekre
 • emésztési problémákra
 • immunerősítésre
 • szívpanaszokra
 • vérképzőszervi problémákra
 • izületi problémákra, porckopásra, stb.

NŐKNEK

 • fogyásra
 • változókori tünetekre
 • öregedési folyamat csökkentésére
  FÉRFIAKNAK
 • potencia növelésre
 • állóképesség növelésre
 • öregedési folyamat csökkentésére

LÉPJ BE A VITALION FOGYASZTÓI KLUBBA ÉS VÁSÁROLD MEG A TERMÉKEKET
KLUBTAGSÁGI ÁRON!

Elérhetőségek:
20 454 7678
info@vitaliontabletta.hu

A háziorvos tanácsai
Néhány általános tanács fogyókúrához

Először is, ha eldöntjük, hogy fogyni akarunk, le kell ülni egy picit, és elgondolkodni, hogy mitől híztunk meg. Hízlaló ételeket, sok szénhidrátot, édességet eszünk? Keveset mozgunk?
Mindig megvan az ok, csak magunkba kell nézni, és felvállalni a hibákat! Ha megvan, akkor léphetünk tovább.

Soha ne csak egy kúrában gondolkodjunk: életmódod kell változtatni, hosszú távra kell gondolkodni. Ha csak egy rövid kúrát csinálunk, a kúra után több súly fog visszajönni, mint amennyit fogytunk.
Ne akarjunk hirtelen fogyni. A lassú, maximum havi 3-4 kg-os fogyás sokkal tartósabb, mint amikor hirtelen megy le több kiló.
Minél idősebb korban indítjuk a fogyást, annál óvatosabban kell bevezetni a változtatásokat. Célszerű a diétát a mozgás fokozásával összekötni. Egyrészről eredményesebb a fogyás, másrészt pedig, ha úgy fogyunk, hogy nem mozgunk mellette, akkor a szervezet először az izmokat kezdi lebontani, nem a feleslegesen lerakódott zsírszövetet, mert az izmokból könnyebben tud energiát nyerni, mint a zsírszövetből. Tehát fogyunk, de a zsír nem változik a testünkben, viszont az izmok csökkenése miatt gyengébbnek érezzük magunkat.
A túlsúly miatt figyeljük a mozgás fokozására, mert túlterhelhetjük ízületeinket. Olyan mozgást végezzünk, mely kevésbé terheli őket, fokozatosan emeljük a terhelést.

Figyelni kell a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, valamint a diéta miatt esetleg szükség lehet vitaminok, ásványi anyagok pótlására is.

Egy fontos dolog még végül: nem szabad elfelejteni, hogy éhezés, fokozott mozgás nélkül nincs fogyás! Valahol meg kell szenvednünk az eddigi hibákat, melyek hízáshoz vezettek, enélkül nem fog menni!
Nem kell bedőlni csodaszereknek, melyek helyettünk intézik a fogyást! Nincsenek ilyenek!

Akarat, kitartás, sok munka szükséges a cél eléréséhez!
Másképp nem megy!